Instructeur - Leren duiken met Herman & Monique

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Instructeur

Pro Opleidingen

PADI Instructeur

De instructeurscursus van PADI wordt IDC genoemd, dit staat voor Instructor Development Course. Bij ons staat een IDC's voor kwaliteit en een individuele benadering voorop. In het cursusrooster zie je dat onze IDC's tien dagen duren. Deze tien dagen geven je onder andere de gelegenheid extra te oefenen in het geven van theorie-, zwembad- en buitenwaterlessen. Ook is er een mogelijkheid om twee dagen thuis on-line te doen in het Nederlands dit is uniek in Nederland.
Minstens zo belangrijk is dat de instructeursopleiding op deze manier niet slechts een examentraining is, maar ook aandacht besteedt aan situaties uit de dagelijkse praktijk. Daar heb je profijt van op het moment dat je als instructeur aan het werk gaat.  Wij geven deze opleiding in samenwerking met de Tuimelaar en Lucky Dive Center,

We geven een slagingsgarantie: als jij voldoet aan de voorwaarden vooraf en je complete IDC bij ons volgt, dan zorgen wij dat je slaagt! Mocht dit niet in een keer lukken dan krijg je kostenloos extra lessen om je op het herexamen voor te bereiden, indien gewenst zelfs in de vorm van een tweede IDC. Bovendien neemt De Tuimelaar zo nodig het examengeld voor je tweede examen voor haar rekening.Natuurlijk staat een Tuimelaar IDC voor een ontspannen sfeer en een hoop plezier.
Na het IDC volgt het instructeursexamen, IE Slagen voor je instructeursexamen is een voorwaarde om bij PADI het brevet van instructeur (Open Water Scuba Instructor) aan te vragen. Nadat je een IDC met goed gevolg afgesloten hebt kan je tot een jaar daarna examen doen: je IDC blijft dus een jaar geldig. Hoewel de meeste mensen het examen aansluitend doen, bestaat er dus de mogelijkheid nog even uit te stellen. Een tweede voorwaarde voor je brevet (sinds 2009 van kracht) is dat je Emergency First Response-instructeur bent. Ook wij geven deze EFR instructeurscursus.


Ben je geintresseerd of heb je nog vragen neem contact met ons en je krijgt op alle vragen een antwoord.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu